Beställning (webbutik) och hämtning av dina varor

Varje vecka kan du köpa en korg fylld med grönsaker, örter och/eller bär som följer säsongen i vår webbutik (nedan). Innehållet kan ibland variera mellan de olika korgar beroende på tillgång, värdet kommer dock att vara detsamma. Du kan även köpa övriga varor såsom glass och grönsaker styckvis online.

Säsongskorgar och övriga varor hämtar du i Pegårn & Panthers Gårdsbutik på tisdagar kl 18:30-19:30. När du hämtar din beställning på tisdagar kan du även köpa andra varor som vi har inte annonserat ut på hemsidan beroende på osäker tillgång.

Sista beställning för veckan ska ske innan kl 9.00 på tisdag, dvs samma dag som avhämtning. Webbutiken öppnar åter igen på torsdag för att ta emot beställningar till kommande vecka.

Gårdsbutik – öppet för hämtningar av förbeställde varor.

Gårdsbutiken är öppen på tisdagar mellan kl 18:30-19:30 där vi säljer nyskördade grönsaker och andra varor. Ibland kan det även finnas enstaka korgar till övers.

Hitta Hit

Vi tänker på miljön! Ta gärna med egen korg eller påse att ta hem dina grönsaker i och kartong till dina ägg. Och om du beställer glass, ta med en kylväska för transporten hem.